jueves. 28.03.2024

En el mensaje navideño de la Presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, esta reiteró su compromiso por la recuperación de la credibildad de los políticos. " És hora de fer feina de valent per recuperar la credibilitat de la política. Jo m’hi pos la primera, i amb tot el meu govern al costat" ha manifestado

A lo que ha añadido, "Pensau que sense política no hi ha democràcia. Sense política hi ha el govern, sense control, d’altres poders en els quals els ciutadans no hi tenim veu. Possiblement la manca de control polític ha estat una de les causes principals de la gran crisi financera que patim."

De la crisis, además de volver a anunciar un aumento del 25% en el área de Bienestar social, manifestó, "Una altra decisió important que hem pres per afrontar la crisi és invertir en obra pública; i per això hem més que duplicat les partides destinades a inversions. Però no en obres i construccions faraòniques que són una amenaça pel nostre territori i degradant el nostre paisatge.

Seran obres destinades a millorar infrastructures i equipaments de centres de majors, de persones excloses i de llars per a infants."

Todo el texto

Armengol reafirma sus compromisos frente a la corrupción y la crisis económica