La Guardia Civil detiene a varias personas en Bunyola al protestar por la visita de Bauzá

Esta noche la Guardia Civil ha detenido a varias personas en Bunyola. Ha sido en el marco de una protesta por la visita de José Ramón Bauzá al municipio.

Aproximadamente a las 20.10h, cinco coches de la Guardia Civil se han presentado en el lugar. Varios agentes antidisturbios han procedido a detener a algunos de los manifestantes.

Según asegura “Endavant mallorca”, lo han hecho utilizando la violencia y sin ningún motivo aparente. La manifestación gozaba de un clima pacífico y festivo. Al menos cuatro independentistas han sido maniatados, detenidos y llevados a los vehículos de la Guardia Civil, son Amadeu C.J., Joan S.B., Antoni S.B. y Roser A.E.

Desde Endavant Mallorca exigen la libertad inmediata de todas las personas detenidas, que se detenga la represión y la violencia hacia las manifestaciones y actos de protesta contra Bauzá y que se respete la integridad física y psicológica de los detenidos.

Los concentrados contra Bauzá en Bunyola después de las detenciones han cortado la calle.

Se ha convocado urgentemente una concentración de apoyo a los detenidos ante la comisaría de la Guardia Civil del Pont d’Inca. Detrás del aeródromo de Son Bonet.

4 Comentarios

 1. Increible lo que llegan a decir y hacer estos hooligans totalitarios, con ese trozo de tela (estelada) que no pinta nada en baleares, impresionante los destellos que ofrecen: La manifestación gozaba de un clima pacífico y FESTIVO??, ai cavallet quan eres jove, ai d’aquell que fes lo que fan aquests personatges, pero al reves, serien fatxes, franquistes i tontets, mesquins….

 2. És trist que s’accepti que la policia actui com a cos polític amb total llibertat i impunitat per agredir a qui no és de la seva corda tan sols perquè a hom no li agrada la postura política del detingut… No es tracta d’estelades, banderes anarquistes o falç i martell, es tracta de començar a plantejar-se si és normal que una societat democràtica tengui un cos policíac al servei d’uns plantejaments polítics molt concrets…Es tracta de plantejar-se si hi ha hagut un abús d’autoritat i la resposta, malauràdament crec què és afirmativa.

 3. Un altre Joan; Tots es nazionalistas no son mes que terroristes sense armas. Ses ideas se imposen nomes a ses urnes. Sa policia encara es massa suau contra aquest tipu de terrorisme.
  Ah! jo som mallorquina (pura) de mols anys anrera i es que son com jo, NO VOLEM ES CATALA… Volem es Castellá perque som ESPANYOLS i Mallorquins.

 4. A Malen Muran,
  estic contenta que siguis Mallorquina, i que xerris com sempre hem xerrat aquí, amb la S salada, però ni tú ni jo em podem fer res que fos en Jaume I, el qui va voler conquerir Mallorca i implantar la llengua que ell parlava que era el català.
  Pensa que a Extremadura no se parla l’extremeny, sinó el castellà i a andalusia també.
  Pot dir-li mallorquí, menorquí, però la realitat que no la me invent, és que el sr. Jaume I, va fer fora tots els musulmans i va ocupar aquesta meravellosa terra amb gent de l’Alt Empordà. T’agradi o no.

Deja un comentario / Mallorca Confidencial no se hace responsable de los comentarios vertidos en su web.