Prospeccions: una incongruència més

La postura adoptada aquesta setmana pels diputats balears del Partit Popular al Congrés dels Diputats, votant en contra de la moció que rebutjava les prospeccions petrolíferes a les aigües balears, demostra una vegada més la condició erràtica i incongruent del PP quan es tracta de defensar els interessos illencs en funció de que sigui a Madrid o a Palma. Per molt que la seva posició s’amagui darrera apel·lacions jurídiques més o manco afortunades, la realitat és que aquella suposada valentia demostrada pels senadors illencs fa unes setmanes, quan a la cambra alta es va debatre una moció similar a la d’aquests dies, posa de relleu la hipocresia dels populars, que volen vendre una imatge de fermesa en aquest tema quan en realitat actuen amb servilisme quan sona la corneta de “firmes” des de la seu nacional del PP.

Ara es veu fins a quin punt deia mentides el president José Ramon Bauzá quan afirmava que ell i el seu partir s’oposarien allà on fos necessari a les prospeccions, perquè, segons ell, el més important era defensar els interessos de la societat balear i evitar un atac directe a la principal indústria de la nostra comunitat com és el turisme. No m’estranya gens que els PP hagi perdut quasi 40.000 vots a les darreres eleccions europees, perquè la gent està farta de politics sense credibilitat, que són capaços de defensar una cosa i la contrària sense despentinar-se ni posar-se vermells. Ara ja hem vist -una vegada més- de quin peu calça el Partit Popular i a quins interessos serveix, que evidentment no són els de tots els ciutadans d’aquesta terra…

Deja un comentario / Mallorca Confidencial no se hace responsable de los comentarios vertidos en su web.