jueves. 28.03.2024

Errades del Govern i optimisme de la gent

Les dades estadístiques indiquen que un relatiu optimisme s’està començant a estendre en el sí de la societat illenca, especialment pel que fa al termini de temps que va des de finals de l’any passat al començament de l’actual temporada turística. És una bona noticia, perquè sense un rearmament anímic del cos social balear no és possible esperar una reactivació efectiva de l’activitat econòmica, des del moment que la confiança de la gent és la passa prèvia i imprescindible perquè es reactivi el consum, la inversió, l’ocupació i el creixement.

Paral·lelament, el Govern de les Illes Balears reconeix “algunes errades” en el ritme i contundència de les mesures adoptades els darrers tres anys. No és molt, però al manco implica una petita dosi d’humilitat per part de l’executiu de José Ramon Bauzá, tan acostumat fins ara a no assumir mai cap equivocació a l’hora d’exercir el poder, engrunat dins una espiral de supèrbia malaltissa i autoritària. Si això és l’inici d’una rectificació, encara que sigui parcial, de la política del PP illenc, aleshores podem estar contents de que, finalment, la raó es vagi imposant dins els hermètics despatxos del Consolat de Mar.

En EL PI sempre estarem contents de que les coses vagin millor; no és el nostre estil celebrar les desgràcies com una forma ètica de desgastar el rival polític. Si a les Illes Balears hi ha feina i la gent recupera una mica l’alegria, som i serem els primers que ho celebrarem. Si altres se’n alegren, és el seu problema; per a nosaltres el benestar dels nostre ciutadans -governi qui governi- sempre serà el nostre únic objectiu...

Errades del Govern i optimisme de la gent