jueves. 28.03.2024

image

El candidato de MÉS per Mallorca a la Presidencia del Govern, Biel Barceló, participó anochece en un chat con usuarios de la red social twitter. El debate, que se desarrolló entre las 20.30 y las 21.30 horas de ayer domingo, utilizaba el hashtag #BielRespon, que llegó a ser primer Trending Topic en Palma (el tema más citado en twitter, y que generó más repercusión).

Un total de 181 usuarios contribuyeron en el debate, los cuales generaron 1.011 tuits (sumando las preguntas o comentarios de los tuiteros y las respuestas de Biel Barceló), y globalmente llegaron a una audiencia potencial de 166.815 personas (sumando los seguidores de todos los usuarios implicados).

Creación de empleo, educación, financiación, pactos

El candidato de MÉS contestó preguntas relacionadas con el modelo económico y la creación de lugares de trabajo, con el modelo educativo y el futuro de la enseñanza, con la necesidad que tienen las Islas Baleares de disponer de una financiación justa, o con los posibles pactos de gobierno.

Algunos ejemplos de preguntas y respuestas:

Ignasi Serra Nicolau (@Ignasiserra86): “Quines polítiques s'aplicaran per a canviar el model econòmic? Només canviant-lo transformarem el model educatiu i social  #BielRespon”

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@Ignasiserra86 Model econòmic basat en 3 pilars: 1) Turisme de qualitat 2) Indústria exportadora 3) Economia del coneixement #BielRespon”

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@Ignasiserra86 Com ho farem? 1) Increment suport pressupostari públic per impulsar noves empreses i consolidar existents #BielRespon”

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@Ignasiserra86 2) Formació professional hiperespecialitzada: oficis tradicionals, turisme i economia del coneixement #BielRespon”

Teresa Ordines (@TeresaOrdines): “Quines són les mesures immediates que durà a terme @MESperMallorca per l’emergència social (pobresa energètica,infantil etc)? #BielRespon”

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@TeresaOrdines Doblarem ajudes econòmiques urgents. Ex: de 4,1 M a Cort, passarem a 8. Cap llar sense llum, aigua i calefacció #BielRespon”

Xisco Bellés (@labollanumero8): “Si MÉS governa es tornaran a introduir els Educadors socials com a figura professional als IES? El senyor Bauzá els va eliminar #BielRespon”

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@labollanumero8 l'augment anual d'un 10% del presupost d'educació ens permetrà recuperar la dignitat i qualitat de l'escola. #BielRespon”

JR (@JoanRiera3): “Bon dia Biel, pactareu amb el PSIB? Com ho fareu per reclamar més financiació? Salut #BielRespon”

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@JoanRiera3 Pactarem amb aquells partits que prioritzin els serveis públics i el finançament de les IB. #BielRespon”

JanSe L O (‏@JanSe_LO): “@MESperMallorca @bielbarcelo Què pensa de Podem? Molts no creuen amb l'immerssió lingüística i a més depenen de Madrid #BielRespon”

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@JanSe_LO jo el que sé és que MES defensa les Illes Balears DES DE les Illes Balears. Això és el que m'inspira confiança. #BielRespon”

Alexander Cortès (@acortesmayol): “@bielbarcelo al marge d'ecotaxa, quines altres mesures fiscals introduirieu mentre canvia el finançament? #BielRespon”

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@acortesmayol 1) Incrementar el tram autonòmic d'IRPF a les rendes més altes; i 2) Fiscalitat a empreses contaminants #BielRespon”

El chat de Biel Barceló en twitter situa #BielRespon como Trending Topic en Palma