Ya hay cartel ganador de las fiestas de San Sebastián 2012

Los miembros del jurado del concurso de carteles para ilustrar las fiestas de San Sebastián 2012 se han reunido hoy para evaluar los 162 originales presentados.

Tras la deliberación del jurado, el cartel ganador ha sido el número 69, titulado “Llumí”, original de Laura Aguilar Ros. El premio son 1.500 € y un billete de ida y vuelta Palma-Alemania-Palma a cargo de Air Berlin, patrocinador del concurso.

2 Comentarios

  1. Volem que Palma tengui dimonis, formam part de la cultura popular de Mallorca!!!!!
    La gent durant tots aquests anys s’ha volcat amb un espectacle que fa una palma interessant, plena de emocions, fa que la gent surti a viure la ciutat, que estigui orgullosa de les seves festes, la opinió de la gent no compta?

  2. El cartell és fantàstic! La nostra més sinciera enhorabona a l’artista perque ha sabut expressar el que realment signifiquen les festes de Sant Sebastià per als ciutadans i ciutadanes de Palma: nits de fred escalfades pel foc de les torrades, els concerts i els dimonis. El jurat, molt encertat, ha sabut premiar aquest fidel reflexe de l’esperit ciutadà. Un esperit, en canvi, totalment discordant amb el de l’Ajuntament de Palma que ha anul·lat completament la participació de les colles de dimonis en el Sant Sebastià 2012. Així que, les banyes d’aquest cartell, seran les úniques que vegi la ciutat de Palma durant el proper gener: què paradoxal, que trist i que vergonyós! Visquen les nostres tradicions, visca la cultura del foc i visca un Sant Sebastià endimoniat!

Deja un comentario / Mallorca Confidencial no se hace responsable de los comentarios vertidos en su web.