La Guardia Civil toma Llubí para proteger a Bauzá

Una veintena de agentes de la Guardia Civil “han tomado” Llubí, la cita de José Ramón Bauzá en su periplo por los municipios de Baleares, que se ha convertido en un verdadero pulso entre la seguridad y los grupos de personas que protestan por su visita.

Una vez más y tras los incidentes de ayer en Bunyola, un centenar de personas se han concentrado en Llubí para protestar con motivo de la visita del presidente de José Ramón Bauzá.

Los convocados gritan consignas como “no te queremos en Llubí” y “Menos policía y más educación”. También hay pancartas en las que se puede leer “En Mallorca y en Llubí queremos al catalán”,

1 Comentario

  1. Avui hem tingut els deshonor de la presència de J.R. BAUZA al nostre estimat poble de LLubí. També hem pogut veure retratada la tropa de llepaculs i “Pilats” – traïdors i botxins de la nostra llengua i cultura, ja que se’n renten les mans de la sentència de mort que ha dictat el seu “Herodes” de la llengua que els varen ensenyar els seu pares i padrins.
    El poble, que estima el seu poble i la seva cultura, com sempre ha donat la talla pacíficament i democràticament . Li ha dit que a Llubí no consentim que ens robin i que sempre parlam en català. A més LI HEM DEMANANT LA DIMISSIÓ.
    Ara cal demanar explicacions al batlle de perquè ha fet tallar el pilons de Sa Canestreta. No ho ha fet mai per ningú del seu poble i si ho fet per “una rata traïdora i de clavegueram”, amb perdó per les rates.

Deja un comentario / Mallorca Confidencial no se hace responsable de los comentarios vertidos en su web.