viernes. 19.04.2024

Mallorca sigue recordando a las víctimas de París. Este mediodía se ha llevado a cabo una concentración en la Pinada de Santa Ponça en memoria de las víctimas de los atentados, en solidaridad con el pueblo francés y en rechazo al terrorismo.

Han asistido vecinos, entidades, asociaciones, partidos políticos y la Corporación Municipal de Calvià.

El alcalde Alfonso Rodríguez Badal ha leído la siguiente declaración institucional acordada por todos los grupos municipales:

‘El Consistori de Calvià i tots els grups polítics que el conformen expressen el seu més enèrgic rebuig davant la barbàrie que ha assolat París en les darreres hores, a l’hora que volen fer arribar la seva solidaritat i suport al poble francès.

No hi ha justificació possible ni actitud indiferent davant l’horror i el dolor que provoquen els actes terroristes. Avui, lamentablement, hem d’alçar de nou la nostra veu per dir PROU, i refermar la fortalesa de la democràcia davant els que només volen sembrar el terror.

Calvià vol mostrar el seu suport a la ciutadania de França, a les seves autoritats i a les famílies de les víctimes, i fer arribar la seva tristesa i commoció per les víctimes mortals i els ferits que han patit directament els atacs’.

Calvià también recuerda a las víctimas de París