Casi 30 jóvenes comienzan a trabajar en el Consell gracias al SOIB

Un total de 27 jóvenes, de entre 18 y 29 años, han comenzado su andadura profesional en el Consell de Mallorca. Todo gracias al programa ‘Joves Qualificats 2016’ del SOIB, que aporta un total de 791.517,57 euros para la contratación de los jóvenes.

Concretamente, los jóvenes trabajarán en los departamentos de Desarrollo Local; Medio ambiente; Modernización y Función Pública; Territorio e Infraestructuras; y Bienestar y Derechos Sociales.

El programa tiene como principal objetivo el de facilitar a las entidades locales la contratación de trabajadores, con formación académica o profesional de grado superior acreditada, sin o poca experiencia laboral previa en su formación, para ejecutar obras o servicios de interés general y social.

1 Comentario

  1. Una iniciativa que es bona i lloable però que no evita la constant falta de personal de la institució. Al Consell de Mallorca tenim serveis que minven la seva actuació i col·lapsen la seva activitat per falta de contractació a les places que queden vacants per jubilacions, baixes o restriccions per motius de salut (cas de les brigades de Medi Ambient). Falta de personal als serveis d’emergències que es supleixen amb hores extres estructurals, amb denominacions diverses però que son això, increments de jornades, reforços… ( A Bombers de Mallorca es reconeixen -per els seus responsables- per enguany, prop de 80.000 -si vuitanta mil- hores extres a un col·lectiu de 200 persones, per cobrir les necessitats mínimes de personal d’un servei d’emergències que cobreix tota Mallorca, excepte Palma). Un càlcul a la baixa ens du a que fan falta de l’ordre de 60 bombers.Cada treballador d’aquest servei fa un mínim de 400 hores/any més damunt la seva jornada de Conveni. L’oferta d’ocupació pública pel 2017 al Consell es de 11 bombers i dos auxiliars administratius.

Deja un comentario / Mallorca Confidencial no se hace responsable de los comentarios vertidos en su web.