Platja de Muro estrenarà un passeig en 2018

L’Ajuntament de Muro ha signat l’acta de replanteig del Bulevard a Platja de Muro – Fase B. Una obra que es realitza en virtut del Conveni de col·laboració subscrit entre el Consorci per a la Millora de les Infraestructures Turístiques i pel Foment de la Desestacionalització de l’Oferta de l’illa de Mallorca (Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics-Govern Illes Balears), l’Ajuntament de Muro i l’Associació Hotelera de la Platja de Muro.

El pressupost d’adjudicació és de 635.974,48 €, IVA inclòs, el termini d’execució és de 4 mesos i l’empresa contractista és ACSA, Obras e Infraestructuras, SAU.

Les obres consisteixen en crear un bulevard per a vianants en el vial de servei situat al costat terra de la carretera Ma-12, en el tram comprès entre el carrer Rodríguez de la Fuente i el carrer Juià.

Segons el regidor d’Urbanisme i Obres, Joan Escalas, l’objectiu de l’actuació és “adaptar aquest espai públic a la normativa d’aplicació en matèria d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques i millorar la imatge estètica del nucli urbà de la Platja de Muro”.

Deja un comentario / Mallorca Confidencial no se hace responsable de los comentarios vertidos en su web.